Menu  Alberto

3 gangen 

(gang 1 en 2 + nagerecht - optie kaas +€3,00)  €41

3 gangen 

(gang 1 en 3 + nagerecht - optie kaas +€3,00) €47

4 gangen 

 volledige menu €55

 

 

Gang 1 

 

Antipasto misto (+/- 2 cvts)(G)(M)(N)(E)(SD)

Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel  uit de Italiaanse traditie:

Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo, verse zalm carpaccio,

Vitello Tonnato, gevulde paprika met Parmigianocreme, Portobello, Gevulde courgette met Pistache,

Aubergine Parmigiana.

 

 

 

Tagliere Parma (+/- 2 cvts)  (G)(M)

Plankje, met Parmaham, Bufala DOP, gedroogde tomaatjes,

Taggia olijven, Huisgemakte spelt focaccia brood.

 

 

Tagliere Abruzzo (+/- 2 cvts) (M)(G)

Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Burrata DOP, zongedroogdetomaatjes,

geserveerd met huisgemaakte spelt focacciabrood.

Platter to share, Salame from Abruzzo, Burrata DOP, sundried tomatoes,

served with homemade spelt focacciabread. 

 

 

Carpaccio di Manzo (M)

Rundscarpaccio , rucola, Grana schilfertjes, citrus olijfolie, paddestoel.

 Beef carpaccio, rocket salad, Grana shaves, mushroom, citrus olive oil.

 

 

Sardine Beccafico (G)(N)

Sardientje op siciliaanse wijze, opgevuld met broodkruim,

look, amandelen, rozijn, zachte rodebiet sausje.

Sicilian style sardine fillet, filled with breadcrumbs,

garlic, sultana, almonds, velvety red beet sauce.

 

 

 

Insalata Caprese(M)

Tomaat, Bufala DOP, Basilicum

Tomato and Bufala salad, fresh basil, virgin olive oil.

 

 

Vitello Tonnato (E)  

Carpaccio van kalfs roti, tonijnsausv/h huis, kappertjes uit Sicilië,
koud geserveerd

Carpaccio of veal roti, homemade tuna sauce , capers from Sicily, served cold 

 

 

Duo van Bruschetta pp (G)(M)(N)

Toastje met tomatenblokjes, look, ui, olijfolie DOP, basilicum en een toastje 

Parmaham, gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte.

Toast with diced tomatoes, garlic, onion, olive oil DOP, basil and one toast with Parmaham,

marinated ricotta cheese, pistachio sauce from Bronte. 

 

 

Gang 2

Max. 3 verschillende pasta gerechten per tafel -

Max. 3 different pasta dish per table 

 

 

 

 

 

Penne Amatriciana

(G)(SD) 

Met Guanciale spek, tomaat, ui, look, witte wijn, licht pikant

With Guanciale bacon, tomato, onion, garlic, white wine, slightly spicy  

 

 

 

 

 

Maccheroncini alla Norma

(G) (M)(E)(SD)(Veg.) 

 Huisgedraaid ei-penne vormige pasta, Aubergines,

 Verse Tomaten, Look, Basilicum, Siciliaanse Gezouten Harde Ricotta

 House twisted egg penne shaped pasta, Aubergines,

 Fresh Tomatoes, Garlic, Basil, Sicilian Salted Ricotta 

 

 

 

Maccheroncini alla Norcina 

(G)(E)(M)

 Huisgedraaide kleine buizen pasta, gehakt van toscanse salsicciaworst,

Portobello's, zwarte truffelsaus, verse truffel uit Italie

House-made small tubes of pasta, minced tuscan salsiccia sausage,

Portobello's, black truffel sauce, fresh black italian truffel.

 

 

Scialatielli Scampi Zucca e Burrata

Korte linguini pasta,  

         Naepolitaanse dikke linguine pasta, met scampis, 

                                          prei, creme van pompoen en burrata                                    

Homemade chubby linguine pasta from naepolitan tradition, with leek,
pumpkin cream, prawns and burrata

 

 

Risotto Funghi e Spinaci 

(M)(VEG)

         Carnaroli rijst, verse spinazie, gesauteerde champignons,

afgewerkt met Pecorinokaas.

                               Carnaroli rice,  fresh spinach,  sauteed mushroom, Pecorino cheese                     

 

 

Linguine allo Scoglio

(G)(M)(SD)(W)(S)

Linguine, Scampis, Gamba’s, Vongole, Mosselen, Schelpjes,
 Look, Tomaten,Witte wijn

Linguine, Prawns, Venus, Mussels,  seafood, 

Garlic, Tomatoes.  white wine

 

 

 

Cannelloni  Ricotta e Spinaci 

(G)(M)(E)(veg)

Opgerolde pasta, ricottakaas en verse spinazie, Grana DOP, bechamel,

                                   tomatensaus, gegratineerd in de oven.

Rolled homemade pasta, filled with ricotta cheese, spinach, Grana DOP. gratinated in the oven.

 

 

 

 

 

Gang 3

Max. 3 verschillende hoofdgerechten per tafel -

Max. 3 different  main dishes per table

 

 

 

 

 

 Osso Buco in rosso (G)(SD)

Kalfsschenkel, tomaat, witte wijn, groentjes, geserveerd met gebakken aardappelen

Veal shank, tomatosaus, white wine, vegetables,  served baked potatoes.

 

 

 

 

Filetto di Manzo e Pizzaiola(SD)

Filet pure, tomatensaus, look, oregano,  gebakken aardappelen, warme groenten 

Fillet steak, tomatosauce, garlic and oregano, 

 baked potatoes, vegetables.

 

 

Scaloppina alla Parmigiana  (SE)(M)(G)

Kalfslapje, tomatensaus, augergine Parmigiana, basilicum,

gegratineerd in de oven,gebakken aardappelen, warme groenten.

 Veal, tomato sauce, Parmigiana aubergine, basil,

finished in the oven baked potato, hot vegetables..

 

 

Saltimbocca alla Romana (G)(M)

Kalfslapje, Parmaham, witte wijn, salie,

gebakken aardappelen

en warme groenten

Veal, Parma ham, sage, Trebbiano white wine,

  baked potatoes and hot vegetables.   

 

Filetto di Salmone e Broccoli(G)

Zalmfilet, broccoli saus, tomaatjes, Taggia ontpitte olijven,  gebakken aardappel,

warme groenten.

Salmon fillet, broccoli sauce,  cherry tomatoes, Taggia pitted olives

served with hot vegetables and  baked potatoes.

 

 

Calamari alla Griglia (W)

Vers inktvis lekker op de grill, frisse salade, verse tartaarsaus,

gebakken aardappelen.

 Grilled squid served with fresh salad, homemade

tartare sauce and baked potatoes.

 

 

  

Gang 4

 

 Vrije selectie naar keuze uit onze dessertkaart (Optie kaas +€3,00)

Free  selection from our sweets menu (Cheese option +€3.00)