A LA CARTE 

VOORGERECHTEN

Antipasto Misto (+/- 2-3 cvts)

                                ***SPECIAL***                                     

(G)(M)(SD(N)(E)(P)

€27,00

 

Om te delen gemengde koude en warme hapjesschotel  uit de Italiaanse traditie:

Peperonata, Caponata, Bufala DOP, Salame Abruzzo,

mosselen, Vitello Tonnato,

opgevulde paprika tomatensaus,  Opgerold witte koolblad met kalfsgehakt met ParmigianosausGevulde courgette en Pistache, Aubergine Parmigiana.

 

Tagliere Abruzzo

(M)(G) 

€16,00

Om te delen plankje, Salami uit Abruzzo, Burrata DOP, ontpitte olijven uit Taggia (Ligurie), gedroogde tomaten,

huisgemaakte  warme Gnocchi Fritti op Bologna wijze.

To share platter with Abruzzo salami, Burrata DOP, pitted olives from Taggia (Liguria), sundried tomatoes, served with hot Gnocchi Fritti from Bologna tradition.

 

Tagliere Parma

(M)(G) 

€15,50

Om te delen plankje, Parmaham, Bufala DOP, ontpitte olijven uit Taggia (Ligurie), gedroogde tomaten,

huisgemaakte  warme Gnocchi Fritti op Bologna wijze.

To share platter with Parma ham,

Buffalo mozzarella cheese DOP, pitted olives from Taggia (Liguria), sundried tomatoes, served with hot Gnocchi Fritti from Bologna tradition.

Tagliere Roberto

(M)(G) 

€15,50

Om te delen plankje, , Capocollo Napoletano (licht pikant en gerookt charcuterievlees uit Napoli), Provolone kaas, ajuintjes uit Puglia, gedroogde tomaten, huisgemaakte  warme Gnocchi Fritti op Bologna wijze.

To share platter with Capocollo Napoletano (slightly hot and smoked), Provolone cheese DOP, small oignons from Puglia, sundried tomatoes, served with hot Gnocchi Fritti from Bologna tradition.

 

Tagliere Vegetariano

(M)(G)(Veggy) 

€16,50

Om te delen plankje, geroosterde paprikas, gegrilde courgetten, aubergines, ontpitte olijven uit Taggia (Ligurie), gedroogde tomaten, ajuintjes uit Puglia, Pecorino uit Sardinie,huisgemaakte  warme Gnocchi Fritti op Bologna wijze.

To share platter with roasted peppers, grilled courgetts, aubergines, Pecorino from Sardinia cheese, pitted olives from Taggia (Liguria), sundried tomatoes, served with hot Gnocchi Fritti from Bologna tradition.

Carpaccio di Manzo(M)

€16,40/22,00

Rundscarpaccio , rucola, Grana schilfertjes,

citrus olijfolie, paddestoel.

 Beef Carpaccio, rocket salad, Grana shaves,

citrus olive oil, mushroom.

Bruschetta Pomodoro (per stuk/by piece)

(Vegan) (G)

€3,20

Toastje met tomatenblokjes,

look, ui, olijfolie DOP, basilicum

Toast with diced tomatoes, 

garlic, onion, olive oil DOP, basil 

Polpettine della Nonna (G)(M)(E)(SE)

€10,00

Kleine huisgemaakte rundsgehaktballetjes, tomaat, look, peterselie. 

Crocchette di Gamberi (scampi) e Tartare

€14,60

Huisgemaakte kroketjes van scampis, tartaarsausje v/h huis.

 

Carpaccio di Salmone Fresco

€16,00

Verse zalmcarpaccio, zoet rood ui, roze peper,

olijfolie en citroen emulsie.

Crostino Ricotta e Crudo (per stuk/by piece) 

(G)(N) 

€3,40

Huisgemaakte  kleine toastjes met Parma ham,

gemarineerde ricotta kaas, pistache saus uit Bronte

Homemade small toasts with Tuscan ham, 

marinated ricotta cheese, pistachio sauce from Bronte.

Zucchina Ripiena (VEG)(G)

€10,50

Opgevulde courgette, broodkruim, munt, ui,  Grana DOP,ontpit olijven uit Taggia, pistachesaus.

Filled courgette, breadcrumbs, mint, oignon, Grana DOP,pitted olives from Taggia, pistachio sauce.

Scampi all'Aglio 5st/ 8st (M)(S)

€15,50/19,50

Met look, kerstomaatjes, peterselie

 Prawns, garlic, cherry tomatoes, parsley.

 

Sardine alla Piastra (2st)

€10,50

Gegrilde sardientjes

 

PASTA's

Lasagna all'Emiliana

(G)(M)(SD)(E) +/- 200g, +/- 400g  

  €12,80/16,00

Met Huisbereide Ragu' Bolognesesaus, Bechamel saus,Grana DOP 

With home-made Ragu' Bolognese sauce, Bechamel sauce, Grana DOP           

Penne Amatriciana

(G)(SD) +/-120g , +/- 180g

€14,80/ 17,50

Kleine buizen pasta, met Guanciale spek, tomaat, ui, look, witte wijn, licht pikant

 With Guanciale bacon, tomato, onion, garlic, white  wine, slightly spicy                       

Spaghetti Carbonara

(G)(M) - +/- 120g , +/- 180g

€14,90/ 17,80

Traditioneel,..., geen room en licht gezouten zoals het hoort!

Traditional,..., no cream and extra savoury!

  Met  Authentieke Guanciale spek, ei, Grana DOP, zwarte peper

  With  Authentcal Guanciale bacon, egg, Grana                               DOP, black pepper                           

Tagliatelle al Ragu'

(G)(SD)(E) +/-80g , +/-120g

€13,50/ 15,90 

Aangepast recept! Op de typische Bologna wijze

waar niet de tomaten de hoofdrol spelen maar het vlees!

Traditional recipe typical rom Bologna;  where the meat is the main  ingredient instead of  the tomatoes!                                    

                  Linguine allo Scoglio                

+/- 120g , +/- 180g (G)(W)(S)(SD)

€17,10 / 21,20

 Met mosselen, vongole schelpjes, scampis, gamba, gemengde zeevruchten,

look, tomaat, witte wijn

 With mussels, venus shells, prawns, big prawn,

  mixed seafood, garlic, white wine, tomato      

  Linguine alle Vongole Veraci      

  +/- 120g , 180g (G)(W)

€19.50 / 23,50

met verse vongole schelpjes  

                       With fresh venus shells                                                                     

 

Cannelloni di Carne ***SPECIAL***

(G))M)(SD)

  Opgerolde pasta  gevuld met gehakt van                 geroosterd kalfsstukken,                                             

bechamel, tomaat en gegratineerd in de oven.

Rolled pasta filled with roasted minced veal meat, bechamel 

            and tomato sauce, finished in the oven.

    €22,00

 Tagliatelle Scampi,  Crema di Carciofi e Burrata       

90g /   120g(G)(E)(M)  

€18,50 / 24,00 

     Met scampis, artisjokcreme v/h huis,                                      tomaatjes, prei en burrata                                       

    With prawns, homemade artichoke sauce, leek, cherry tomatoes and burrata 

 Rigatoni Salmone, Asparagi verdi e Pacchetelle  

80 g/ 120g(G)(E)

€19,80 / 26,00

    Reuze  buizenpasta , verse zalm, groen asperges, sjalot,

gele kerstomaatjes uit Vesuvius, witte wijn, dille

Large  penneshaped pasta, fresh salmon, green asparagus, shallot,

yellow cherry tomatoes from Vesuvius, white wine, dille

 

Fusilli Tricolore Salsiccia e Melanzane           

120 g/ 160g

(G)(M)(E)(SE)

€18,70 / 23,90

Drie kleurige fusiili pasta, tomatensaus,

Salsiccia gehakt, verse ricottakaas, aubergines.

3 coloured fusilli-shaped pasta,

Salsiccia minced meat, tomato sauce,

fresh ricotta cheese, aubergines.

 

 

      Tagliatelle al Tartufo Nero       

    90g / 120g(G)(E)(M)  

€18,80 /24,50

  Zwarte truffel saus, Parmigiano creme,

           v   verse zwarte truffel uit Italie.                             Black truffel sauce, Parmigiano cream sauce,

       fresh black truffel from Umbria - Italy   

Spaghetti all'Ortolana

(G)(SD) (Vegan) +/- 120g , +/- 180g

€15,00/17,90

Met paprika, aubergines, look, broccoli, wortelen, courgetten,

 tomaat, olijven, licht pikant

 With peppers, aubergines, garlic, broccoli, carrots, courgettes,

                tomatoes, olives, slightly spicy.                                                       

 

 

Cappellacci verdi, coniglio e Pecorino

 90g /   120g(G)(SE)(M)***Special***

19.00/25.00

Huisgemaakte groen pasta gevuld met traag gegaard konijnenragout, tomaat, geraspt Pecorino uit Sardinie.

Homemade green ravioli pasta filled with slow-cooked rabbit meat, tomato sauce, Pecorino shaves from Sardinia. 

    Spaghetti Spada e Cozze

***SPECIAL***

80g/120g (G)(W)(E)((SD)

Met zwaardvisfilet, mosselen, tomaat, look,

munt, citroenzest, rozijn, licht pikant.

  With swordfish fillet, mussels, tomato, lemonzest, mint,slighly spicy  

€18,50/€23,50

 

  Tagliatelle al Salmone fresco

80g/120g

 Huisgedraaide tagliatelle, verse zalm, ui, tomaat, room, geflambeerd met wodka

€15,20/€18,00

 

 

HOOFDGERECHTEN

Tagliata di Manzo +/-250g (M)

€32,00

Filet Pure  in schelletjes Gesneden,

Rucola, Grana DOP Geserveerd met seizoengroenten en 

gebakken aardappelen

 Fillet steak cut into slices, Rocket salad, Grana DOP

Served with seasonal vegetables and baked Potatoes

 

  Osso Buco in Rosso +/- 300g (G)(SD)

€27,50

 Kalfsschenkel, Tomaat, Fijne

Groentjes, Geserveerd met tagliatelle

Veal shank, Tomato, Fine

 Vegetables, Served with tagliatelle 

Saltimbocca alla Romana

(G)(M)

€28,00

Kalfslapje, Parmaham, witte wijn, salie,

gebakken aardappelen

en warme groenten

Veal, Parma ham, sage, Trebbiano white wine,

  baked potatoes andhot vegetables

Scaloppina Peperonata e Bufala(M)

€29,00

Kalfslapje, tomatensaus, Peperonata, basilicum, Buffel mozzarella, balicum

gebakken aardappelen, warme groenten.

 

 Veal, tomato sauce, Peperonata mix peppers, basil, Buffalo mozzarella, potato, hot vegetables.

 

Coda di Rospo Asparagi verdi 

***Special***

€29,60

Gebakken zeeduivel, groene asperges, gebakken aardappellen,

warme groenten.

  Monkfish,  green asparagus, served with baked potatoesand hot vegetables

Spiedini di Spada al Pistacchio

*** Special*** 

€29,80

Rolletjes van vers zwaardvisfilet op siciliaanse wijze, opgevuld met amandel, rozijn, look, munt, citroenzest, pistache saus.

Gebakken aardappelen, warme groenten

Grilled swordfish rolls sicilian style, filled with almond, sultana, garlic, mint, lemonzest and pistacchio sauce.

Served with baked potatoes and fresh salad.

Orata alla Griglia 4-600g

***Special***

Uitverkocht

€25,00

Dorade lekker op de grill, gebakken aardappelen

en frisse salade.

 Grilled seabass, baked potatoes, fresh salad.

 

Grigliata Mista di Pesce (W)(S) 

 NB (vis soorten kunnen afwijken!)

€29,80

Mix grill van vis met Gamba’s, Corvina, Zalmfilet, Sardine,

zeebaars, vis van de dag, geparfumeerde Olijfolie

geserveerd met frisse salade  en aardappelen in de oven

Mixed grill of fish with big prawn, Corvina fish, salmon fillet, sardine, seabass, catch of the day, Flavoured olive oilserved with fresh salad and oven-baked potatoes 

NB( fish types may vary)

Filetto di Salmone e Carciofi Freschi

**Special***

€29,50

 Zalmfilet , artisjoksaus, tomaatjes, Taggia olijven, prei, gebakken aardappellen, warme groenten.

 Salmon fillet, artichokesauce, Taggia pitted olives, cherry tomatoes,  leak, served with baked potatoes and hot vegetables